معاون سابق مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی 

یکی از ویژگی های برخی کارگزاران جمهوری اسلامی انجام وظیفه - بقول خودشان خدمت - با منت است بدین معنا که حتی تاخیر خود در انجام وظیفه را به نحوی بیان می کنند که گویی کار صورت گرفته به خاطر  لطف به مردم انجام شده است .

در دو هفته اخیر و قبل از ابلاغ رسمی بخشودگی غیبت فرزندان ایثارگران ، سردار کمالی طبق روال معمول و قاعدتا  فقط در راستای اطلاع رسانی !! خبر از این لطف بزرگ ستاد کل به خانواده ایثارگران دادند.

من اصولا با اعطای امتیاز به فرزندان ایثارگران مخالفم و آن را تشدید  مضاعف بی عدالتی در موضوع سربازی و دقیقا در نقطه مقابل تقدس پنداری آن -  که البته از سوی نیروهای مسلح تبلیغ می شود - می دانم ولی در خصوص موضوع اخیر ذکر چند نکته را  فارغ از دیدگاه خود لازم می دانم .

برابر قانون خدمت وظیفه عمومی، تشخیص موجه بودن غیبت مشمولان، برابر دستورالعمل مربوط ، با رئیس سازمان وظیفه عمومی است وبدیهی است که این امر به صورت موردی و انفرادی برای مشمولان قابل اعمال است .

بخشش جمعی غایبین نیز از اختیارات رهبری است و ستاد کل در این خصوص فاقد اختیار است و از آنجا که رویه ستاد کل آنست که مصوبات خوب را به رهبری منصوب کند و در این اعلام، ذکری از رهبری نشده ، مشخص نیست چه مرجعی و با کدام اختیار چنین تصمیمی را گرفته است.؟ هر چند که پست اینستاگرامی سردار کمالی القا کننده آنست که ایشان چنین تصمیمی را گرفته اند.

با توجه به اینکه  بهر صورت تصمیم ابلاغ شده ، خوب است مسئولان محترم ستاد کل به چند پرسش پاسخ دهند:

۱- آیا خون فرزندان ایثارگران از سایر مشمولان رنگین تر است که باید علاوه بر بخشش اضافه خدمت ناشی از غیبت، از کسر خدمت ایثارگری هم بهرمند شده و اصطلاحا دو سر سود داشته باشند؟

۲- مگر در بخشش اضافه خدمت مصوب سال ۹۶ رهبری ، فرزندان ایثارگران استثنا شده بودند که حال به جبران آن ، مصوبه دیگری برایشان ابلاغ شده است؟

۳- چه منطقی سبب شده تا غیبت فرزندان ایثارگرانی که ۳۰ ماه سابقه جبهه و بیشتر دارند برای معافیت نادیده گرفته شود ولی برای مشمولانی که پدرشان کمتر از ۳۰ ماه سابقه جبهه دارد غیبت مانع استفاده از امتیاز قانونی شود ؟

۴- چگونه است که در بحث جریمه مشمولان غایب ، برای وصول درآمد بیشتر ، مشمولانی را که با معافیت تحصیلی در حال تحصیل بوده و انصراف داده اند بر خلاف قانون، غایب محسوب می کنید و نیروهای مسلح با کمبود نیرو مواجه نمی شوند ولی غایب لحاظ نکردن فرزندان ایثارگری که امتیاز آنان کمتر از معافیت است سبب کمبود نیروی سرباز یگانهای نظامی می شود؟

شما اگر دلسوز فرزندان ایثارگران هستید اجازه بدهید ضمن داشتن اضافه خدمت ناشی از غیبت ،  از امتیاز ناعادلانه کسر خدمت ناشی از سوابق ایثارگری والدین هم استفاده کنند .

نظرات (0)

دارای رتبه 0 از 5 براساس 0 رای دهنده
هنوز هیچ نظری وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر به عنوان یک مهمان.
امتیاز به این پست:
0 حرف
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location